Annonce


Annonce

Annonce

Liverpool afviser igen Barca-bud på Coutinho

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 10. august 2017




Med 21 dage tilbage af denne sommers transfervindue leder Barcelona stadig efter en erstaning for Neymar, der i sidste uge skiftede til PSG. Barca har i en længere periode været interesseret i at hente Liverpools Philippe Coutinho til klubben. Brasilieneren har også, ifølge Sky Sports, givet udtryk for, at han gerne vil skifte til Barcelona, hvis de to klubber kan nå til enighed.

I sidste uge kom det frem, at den catalanske storklub flere gange har budt på den brasilianske offensivspiller, der over de sidste par år har udviklet sig til at være en bærende profil for den engelske traditionsklub. Men Liverpool har i to omgange afvist. Barca har derfor været tvunget til at hæve buddet en tredje gang, men igår aftes meddelte Sky Sports, at Liverpool igen har afvist et Barcelona-bud, der denne gang lød på £90.4 engelske pund, hvilket svarer til omkring 750 mio. danske kroner.

Liverpool er altså ikke meget for at sælge deres stjernespiller. Ihvertfald skal Barca igen forhøje deres bud på Coutinho, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få ham til klubben, inden transfervinduet smækker i d. 31 august. Så det store spørgsmål, er, hvor langt Bartomeu vil strække sig for at få Coutinho. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liverpool afviser igen Barca-bud på Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder