Annonce


Annonce

Annonce

Dortmund: Dembele deltog ikke i træningen

Nyheder - 10. august 2017




Ousmane Dembele, der bliver rygtet til Barcelona, deltog ikke i Dortmunds træning i dag. Det bekræftede tyskernes cheftræner på dagens pressemøde citeret af Dortmund selv på Twitter. Faktisk fortalte han, at man slet ikke ved, hvor Dembele er.



Umiddelbart lyder det som en dækningshistorie for at undgå yderligere spørgsmål. Dortmund-træneren fortalte, at Dembele ikke deltog i dagens træning og at man har forsøgt at få fat på ham, men uden held - og at man desuden ikke ved, hvor han er. Meldinger forlyder dog at klubben naturligvis ved hvor han er, men at træneren ville undgå yderligere transfersnak og derfor opfandt en historie til at dække for.

Dembele, der også har ændret sin biografi på de sociale medier i løbet af de seneste par dage, skulle angiveligt ligge i forhandlinger med Barcelona, som har sendt folk afsted til det tyske land for at lukke en aftale med angriberen.

At han ikke deltog i dagens træning er et stort tegn på, at der foregår noget bag kulissen - specielt set i lyset af, at han ikke er skadet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dortmund: Dembele deltog ikke i træningen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder