Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dortmund: Dembele deltog ikke i træningen

10. AUGUST 2017


Dortmund: Dembele deltog ikke i træningen

Ousmane Dembele, der bliver rygtet til Barcelona, deltog ikke i Dortmunds træning i dag. Det bekræftede tyskernes cheftræner på dagens pressemøde citeret af Dortmund selv på Twitter. Faktisk fortalte han, at man slet ikke ved, hvor Dembele er.Umiddelbart lyder det som en dækningshistorie for at undgå yderligere spørgsmål. Dortmund-træneren fortalte, at Dembele ikke deltog i dagens træning og at man har forsøgt at få fat på ham, men uden held - og at man desuden ikke ved, hvor han er. Meldinger forlyder dog at klubben naturligvis ved hvor han er, men at træneren ville undgå yderligere transfersnak og derfor opfandt en historie til at dække for.

Dembele, der også har ændret sin biografi på de sociale medier i løbet af de seneste par dage, skulle angiveligt ligge i forhandlinger med Barcelona, som har sendt folk afsted til det tyske land for at lukke en aftale med angriberen.

At han ikke deltog i dagens træning er et stort tegn på, at der foregår noget bag kulissen - specielt set i lyset af, at han ikke er skadet.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder