Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så stort var Barcas afviste bud på Dembele

10. AUGUST 2017


Så stort var Barcas afviste bud på Dembele

Ousmane Dembele har i dag fået en bøde for ikke at dukke op til træning. Han er blevet enig med Barcelona om en kontrakt på fem år, men forhandlingerne med Dortmund brød sammen kort tid efter. Tyskerne har bekræftet, at de har afvist Barcelonas udspil.Barcelona bød i første omgang 70 millioner euro. I anden omgang smed de 90 millioner euro plus variabler, som kunne få aftalen helt op på 130 millioner euro svarende til 966 millioner kroner, melder SPORT. Det blev prompte afvist af Dortmund, som de selv har bekræftet i dag. De mener, at Dembeles kvaliteter koster mere samtidig med at man tager den nuværende situation på transfermarkedet i betragtning.

Dembele var klar til at hoppe på et fly til Barcelona, da både klubben og spilleren forventede, at Dortmund ville acceptere bud nummer to. Men som bekendt afviste tyskerne og derfor befinder angriberen sig stadig i Tyskland.

Lige nu afventer man situationen indtil Barcelona har taget en beslutning om hvorvidt de skal byde igen eller kigge efter en ny mand.Ugens odds
Vind 1 million kroner
Bet 250,- kr. på multispil - og få 50,- kr. i bonus
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Ugens mest læste

Seneste nyheder