Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Deulofeu bliver vigtig for os

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 10. august 2017


Valverde: Deulofeu bliver vigtig for os


Barcelona er i øjeblikket på jagt efter en erstatning for Neymar, der i sidste uge skiftede til PSG. Brasilianske Philippe Coutinho og franske Ousmane Dembélé fra henholdsvis Liverpool og Borussia Dortmund har i flere uger været i Barcas søgelys. Barca har flere gange været ude at byde på de to spillere, men det er ikke blevet muligt at nå til enighed med deres klubber.

Med kun 3 uger tilbage af denne sommers transfervindue står Barca i en presset situation. Buddende fra Barca på de to spillere har ikke været tilfredsstillende for hverken Liverpool eller Borussia Dortmund, der begge forlanger mere, hvis de skal lade deres stjerne skifte til Barca. Beløbene, som de to klubber har afvist fra Barca, er svimlende høje, så spørgsmålet er, hvorvidt om Barca er villige til at gå all-in og forhøje deres bud endnu engang.

Skulle der ske det, at Barca om 3 uger ikke har formået at få hentet en erstatning for Neymar, så er det dog ikke verdens undergang for træner Ernesto Valverde, der har flere spillere i truppen, der kan spille på venstrekanten. Spillere som Denis Suárez, Paco Alcácer og hjemvendte Gerard Deulofeu har før spillet ude på venstrekanten. Sidstnævnte, Gerard Deulofeu, viste i mandagens kamp mod brasilianske Chapecoense, at han er i god form for tiden med et mål og en assist. Han ligner bestemt en, der er klar til at gå direkte ind i startopstillingen, når Barca på søndag for alvor starter sæsonen mod Real Madrid i den spanske Supercup, der bliver afgjort over to kampe. Deulofeu er vendt tilbage til Barca efter et vellykket lejeophold hos italienske AC Milan, som han tørnede ud for i foråret og han har også imponeret træner Ernesto Valverde, der til Mundo Deportivo har delt roser ud til den unge kantspiller.

- Gerard er lynhurtig og farlig, når han tager løb ned i dybden. Det gør ondt på modstanderen. Det så vi mod Chapecoense. Han bliver vigtig for os i denne sæson og er samtidig med til at give truppen noget bredde.

Om Deulofeu vil forblive fast mand i Valverdes start-ellever, hvis Barca når at hente en erstaning for Neymar, vil tiden vise. Han er ihvertfald efter alt sandsynlighed at finde i startopstillingen i kampen mod Real Madrid søndag aften.

25/02 - 12:00 Hobro - FC Midtjylland
25/02 - 12:00 Villarreal - Getafe
25/02 - 14:00 AaB - FC Nordsjælland
25/02 - 15:05 Manchester United - Chelsea Anbefalet
25/02 - 17:30 Manchester City - Arsenal Anbefalet
25/02 - 18:00 FC København - OB
25/02 - 18:00 Juventus - Atalanta
25/02 - 20:45 Sevilla - Atletico Madrid
25/02 - 20:45 AS Roma - AC Milan Anbefalet


Få odds 6,00 på at Brøndby slår FC Helsingør
Få odds 7,00 på at der kommer over 1,5 mål i FCK-OB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder