Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona lurer på Real Madrid-spiller

Af Sajad Koftan - 12. AUGUST 2017
- bliv skribent


Barcelona lurer på Real Madrid-spiller


Barcelona har både for- og baglommer fyldt op med mindst 1,6 mil. kr og er derfor stadig på jagtmarken efter nye forstærkninger til træner Ernesto Valverdes tropper.

Og da både Liverpool og Dorttmund, i sin naturlighed, holder bidende godt fast i deres guldfugle i hhv. Philippe Coutinho og Ousmane Dembele, kan Barcelona være nødsaget til at rette kikkerten i en helt anden retning.

Marco Asensio er et af Real Madrids største talenter, men da man har både Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Isco at gøre godt med i offensiven i Madrid, skal Asensio nok ikke forvente at være et af Zinedine Zidanes udvalgte på holdkortet.

Spanske medier - her i blandt Dario Gol - hævder nu at den 21 årige Asensio kan være Valverdes næste signing, som erstatning for Neymar.

Træner Ernesto Valverde skulle angiveligt være parat til at indløse Asensios frikøbsklausul på 650 mil. kr, da man i Barcelona ville kunne give Asensio regelmæssigt spilletid. Noget som de evige La Liga rivaler ikke vil være tilbøjelige til i den kommende sæson.

Tilbage i april måned blev Marco Asensio hyppigt rygtet til Manchester United og England, men ønsket om at blive i Madrid var ikke til at tage fejl af.

- I sidste ende tænker jeg ikke på andre klubber eller på at spille for andre klubber. Jeg tænker kun på Real Madrid. Jeg har allerede sagt at jeg vil blive for at kæmpe om hvert eneste minut på banen, udtalte Asensio.

Samtidig tilføjer nyhedsmediet Dario Gol at Barcelona stadig er interesseret i en anden Real Madrid spiller, nærmere Isco, hvis kontrakt udløber til næste år.

Kommende kampe på Viaplay

18/10 - 20:45 Benfica - Manchester United
18/10 - 20:45 Bayern München - Celtic
18/10 - 20:45 FC Barcelona - Olympiakos
18/10 - 20:45 Chelsea - AS Roma
18/10 - 20:45 Juventus - Sporting
18/10 - 20:45 Anderlecht - Paris SG


Ugens odds

Få odds 4,00 på at Barca slår Olympiakos
Få odds 7,00 på at FCK slår Zlin
Der henvises til Betfairs eget reglement


Vælg 6 spillere til at score først i PL-kampene - gratis at spille med - jackpot på 2.000.000,- kroner!

Golden Goals

Ugens mest læste

Seneste top 10 lister

Seneste nyheder