Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paulinho tæt på et Barca-skifte

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 12. august 2017


Paulinho tæt på et Barca-skifte

Den brasilianske midtbanemand, Paulinho, har i flere omgange været nævnt som en potentiel forstærkning til Barcelonas midtbane. Brasilianeren skiftede tilbage i 2015 den engelske Premier League ud med den kinesiske liga, hvor han tog skiftet fra Tottenham Hotspur til Guangzhou Evergrande.

Under hans ophold i det kinesiske er det blevet til 43 officielle kampe og 10 mål for 29-årige Paulinho, der for alvor fik gang i sin karriere i hjemlandet Brasilien. Præstationerne i Kina har været gode nok til, at Paulinho stadig er en foretrukket spiller i den brasilianske landsholdstrup. Paulinho skulle efter sigende være meget interesseret i at vende tilbage til Europa igen, og her lurer Barca altså i kulissen.

Nu meddeler det britiske medie, Daily Mail, at en aftale mellem Guangzhou Evergrande og Barca er inden for rækkevidde og forventes at blive offentliggjort inden længe. Barca skulle ifølge mediet betale den kinesiske klub omkring 40 mio. euro for Paulinho.

Om en potentiel tilgang af Paulinho til Barca får nogle konsekvenser for, om Barca kan hente brasilianske Philippe Coutinho og franske Ousmane Dembélé, der også begge er på Barcas ønskeliste, det vil vise sig.

Ugens mest læste

Seneste nyheder