Annonce


Annonce

Annonce

Barca gjorde ikke meget ud af Paulinho-købet

Nyheder - 15. august 2017




Paulinho blev i går klokken 14.00 offentliggjort som ny spiller i Barcelona. Det var til stor irritation for de mange katalanske fans, da man ikke ser lige netop Paulinho gå ind og løfte holdet - og så ankom han til en pris på 40 millioner euro, som var den helt store irritationsfaktor for mange fans.



Ikke desto mindre valgte Barcelona at forhandle brasilianeren på plads og efter at klubben havde bekræftet købet, så kom der absolut ingenting ud af klubben efterfølgende. Som regel plejer klubben at gå højere op i en ny spiller med flere artikler, mere omtale på de sociale medier og generelt set mere aktivitet, men i går kom der absolut ingenting om Paulinho efter den enlige besked om at man havde købt ham.

Klokken lidt over 14.00 i går blev der lagt et opslag op på Twitter fra Barcelona om købet af Paulinho. Herefter hørte man slet intet til klubben omkring nyindkøbet og det er bestemt ikke normalt, at klubben er så stille i forbindelse med et spillerindkøb.



På klubbens hjemmeside blev der lagt én nyhed op med bekræftelsen af aftalen mellem Barcelona og Guanghzou Evergrande, en lille oversigt over torsdagens præsentation og en kort tekst omkring brasilianerens kvaliteter. Spørgsmålet er om El Clásico-nederlaget havde indflydelse på dagen i går eller om klubben simpelthen ikke pålægger Paulinho mere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca gjorde ikke meget ud af Paulinho-købet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder