Annonce


Annonce

Annonce

Desperat Roberto vil væk

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. august 2017




FC Barcelona er tæt på at skille sig af med endnu en nøglespiller, efter at stjernen Neymar chokerede det meste af verden med sit milliard-skifte til PSG.



Ifølge flere medier i både England og Spanien er Sergi Roberto tæt på at forlade Barcelona, nu hvor både Juventus, Chelsea og Manchester United har set sig varme på den 25 årige midtbanespiller, som er et produkt af katalanernes ungdomsakademi.

Forholdet mellem Sergi Roberto og bestyrelsen er brudt sammen og indkøbet af Paulinho skulle angiveligt være årsagen til det snarlige farvel, da ledelsen på samme tid havde lovet spanieren en central rolle på sin favoritposition på midtbanen, som jo hænger i en tynd tråd efter brasilianerens ankomst.

Sergi Robertos frikøbsklausul lyder på 40 mil £ (380 mil kr), og da både Manchester United, Chelsea og Juventus alle er klar til at grave dybt i lommerne, er det meget sandsynligt at forhandlerne allerede er igang, ifølge de engelske, spanske og italienske medier. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Desperat Roberto vil væk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder