Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona præsenterer ny spiller torsdag

Af Sajad Koftan - 15. AUGUST 2017
- bliv skribent


Barcelona præsenterer ny spiller torsdag


Barcelona har planer om at præsentere Liverpools stjernespiller Phillipe Coutinho, som deres nye indkøb på torsdag. Flere medier i Spanien hævder nu at Barcelona forventes at præsentere to nye spillere for omverdenen allerede i denne uge.Den katalanske storklub har for nyligt hentet den tidligere Tottenham spiller Paulinho og ifølge den spanske sportsavis Mundo Deportivo, har Barcelona nu rettet opmærksomheden mod Paulinhos brasilianske landsmand og stjernespiller Phillipe Coutinho, som man formoder at Barcelona vil præsentere i samme pressekonference.

Efter sigende skulle Barcelona-ledelsen og Liverpool nu være klar til at lukke aftalen, specielt nu hvor Coutinho selv har bedt om tilladelse til at forlade klubben. Merseyside-klubben hævdede ellers at Coutinho ikke var til salg, men da Coutinho selv har bedt om at blive solgt, kan Liverpool nu være nødsaget til at lade den tidligere Inter Milan-spiller smutte.

De seneste meldinger går på at Barca vil lægge over 100 mil £ på bordet, i håb om at få lukket handlen hurtigt og dermed sende et stærkt signal til både fans og omverden.

Ugens odds
Få odds 10,00 på at AGF slår FC Midtjylland
Få odds 8,00 på at FC Midtjylland slår AGF
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Vælg fem spillere til at score først i kampene - gratis at spille med - jackpot på 1.000.000,- kroner!

Golden Goals

Ugens mest læste

Seneste top 10 lister

Seneste nyheder