Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona præsenterer ny spiller torsdag

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. august 2017


Barcelona præsenterer ny spiller torsdag

Barcelona har planer om at præsentere Liverpools stjernespiller Phillipe Coutinho, som deres nye indkøb på torsdag. Flere medier i Spanien hævder nu at Barcelona forventes at præsentere to nye spillere for omverdenen allerede i denne uge.Den katalanske storklub har for nyligt hentet den tidligere Tottenham spiller Paulinho og ifølge den spanske sportsavis Mundo Deportivo, har Barcelona nu rettet opmærksomheden mod Paulinhos brasilianske landsmand og stjernespiller Phillipe Coutinho, som man formoder at Barcelona vil præsentere i samme pressekonference.

Efter sigende skulle Barcelona-ledelsen og Liverpool nu være klar til at lukke aftalen, specielt nu hvor Coutinho selv har bedt om tilladelse til at forlade klubben. Merseyside-klubben hævdede ellers at Coutinho ikke var til salg, men da Coutinho selv har bedt om at blive solgt, kan Liverpool nu være nødsaget til at lade den tidligere Inter Milan-spiller smutte.

De seneste meldinger går på at Barca vil lægge over 100 mil £ på bordet, i håb om at få lukket handlen hurtigt og dermed sende et stærkt signal til både fans og omverden.Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder