Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona har fået deadline på Dembélé

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. august 2017




Barcelonas jagt på Ousmane Dembélé fortsætter ufortrødent, og alt imens katalanerne er igang med at stable et tilbud på benene, har Dortmund valgt at give Barcelona en deadline for sidste udkald på franskmanden inden det for for sent.



Historien udspringer sig fra det tyske medie Kicker, som har været i kontakt med Dortmund-stabens medarbejder Hans Joachim Watzke vedrørende Dembélé sagaen.

- Tidshorisonten vil højst dække to kampe, fortalte Hans Joachim Watzke til bladet Kicker.

Det franske stortalent er for tiden suspenderet på ubestemt tid, grundet manglende deltagelse til træning og Dortmund har derfor valgt at give spilleren den kolde skulder indtil videre.

Ifølge Kicker forlanger Dortmund op imod 150 mil £ for at give slip på Dembélé, men man formoder at Dortmund-ledelsen vil gå på kompromis et stykke af vejen, da den tyske storklub allerede er igang med at lede efter franskmandens erstatning til det tyske mandskab.

Tyske medier hævder ydermere at Dortmund forlanger en offentlig undskyldning fra Dembélé side, men at den unge franskmand ikke har tænkt sig at undskylde, da klubben i sin tid lovede Dembélé at lade ham gå hvis et stort tilbud blev lagt på bordet.

Under alle omstændigheder ville Ousmane Dembélé være et opløftende køb for Barcelona, og et stort boost for katalanerne inden ligaen skydes igang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona har fået deadline på Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder