Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-legende: Glem Coutinho og Dembélé

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. august 2017


Barca-legende: Glem Coutinho og Dembélé

Den tidligere Barcelona-legende Luis Suarez mener at både Ousmane Dembélé og Phillipe Coutinho ikke er løsningen for Barcelona. Der skal tænkes i en helt anden retning, ifølge den pensionerede tidligere stjerne med det velkendte navn.Barcelona var uden chance, da de i aftes tabte 2-0 til Real Madrid i returopgøret i den spanske Super Cup, kun få dage efter at have tabt 3-1 hjemme på Camp Nou til ærkerivalerne som virkede langt mere opsatte og sultne efter trofæet, end de katalanske stjerner.

Barcelonas samlede nederlag er symbolsk på en hektisk periode for klubben, da man både har lidt et svigende nederlag til rivalerne, og samtidig er der endnu ikke kommet en erstatning for Neymar, som har skabt både usikkerhed og utilfredshed blandt den store fanskare.

Paulinho blev hentet tidligere i denne uge, og fra tilhængernes side forventer man at både Dembélé og Coutinho indenfor kort tid, vil være nye ansigter i Barcelona.
Barcas sportsdirektør Pep Segura forventer også at klubben henter både Dembélé og Coutinho indenfor få dage.

Men Barcelonas legende, den 82 årige Luis Suarez som vandt Ballon d´Or tilbage i 1960, mener at de snarlige indkøb i form af Dembélé og Coutinho kun er et tyndt plaster på et stort katalansk sår, fortalte han til den spanske avis Carrusel Deportivo.

- Disse to kampe mod Real viste store tegn på interne svagheder, som hverken Dembélé eller Coutinho vil kunne rette op på.

- Truppen skal istedet rykke tættere på hinanden og vise sammenhold og kæmpe sig ud af problemerne, uanset om der kommer nye spillere eller ej.

Phillipe Coutinho skulle angiveligt have anmodet sin klub Liverpool om at blive solgt, mens træner Jurgen Klopp indtil videre har stået fast på at den brasilianske guldfugl ikke vil forlade Liverpool, uanset prisen.

Ousmane Dembélé er derimod blevet suspenderet og idømt bøder i Dortmund, grundet manglende deltagelse til træning. Franskmanden blev igår spottet i færd med at fylde sin bil op med bagage, som kunne antyde at det 20-årige talent er på vej væk fra Bundesliga-klubben.
Få odds 7,00 på at Brøndby slår Vejle
Få odds 9,00 på at FCK slår Hobro
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder