Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Piqué tvivlsom mod Betis

Nyheder - 17. august 2017




I løbet af kampen mod Real Madrid onsdag aften, blev blandt andet Gerard Piqué og Luis Suárez ramt af skader. Luis Suárez er blevet bekræftet af både klubben såvel som det uruguayanske landsholdsforbund som værende skadet i mindst 4 uger. Her kan den mulige erstatning, såfremt ingen nyindkøb bliver foretaget til den tid, nok være den tidligere Valencia-angriber og -anfører, Paco Alcácer.

Gerard Piqué blev ligeledes skadet, og blev skiftet ud i kampens 50. minut til fordel for det portugisiske nyindkøb, Nelson Semedo, som man har hentet i Benfica, og nu har klubben bekræftet, at Piqué i løbet af kampen har overbelastet sin lyske. Skaden forventes ikke at holde ham ude i lang tid, og man tager hans restitution dag for dag. Han er derfor tvivlsom til åbningsopgøret i ligaen, når Real Betis om tre dage gæster Camp Nou.

Mulige erstatninger for Piqué i det centrale forsvar, i Betis-opgøret, såfremt han ikke når at blive klar, er franske Samuel Umtiti og det velkendte ansigt i Javier Mascherano. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Piqué tvivlsom mod Betis

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder