Annonce


Annonce

Annonce

Fernández: Vi præsenterer flere spillere snart

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 17. august 2017




Barcas tekniske direktør, Robert Fernández, fortalte til dagens pressemøde, hvor også Paulinho blev præsenteret som ny Barca-spiller, at Barca langt fra er færdige i dette transfervindue, hvor man forventer både at sælge enkelte spillere og samtidig hente nye til klubben.



- Der vil være flere afgange og flere ankomster for vores vedkommende i dette transfervindue.

Da Fernández blev spurgt ind til rygterne angående Philippe Coutinho og Ousmane Debélé, bekræftede han også, at man er tæt på at få hentet begge spillere til klubben, hvilket Pep Segura også fortalte medierne tidligere på dagen.

- Det er to fantastiske spillere, der begge ønsker at komme til klubben. Det kunne være fantastisk at få dem til klubben, men lige nu er det deres klubber, der afgør om det bliver til noget.

Fernández blev også spurgt ind til rygterne om Sergi Roberto, der de sidste par dage er blevet rygtet væk fra den katalanske storklub. Men her gjorde han det klart, at man meget gerne vil beholde Roberto i klubben.

- Han er en meget alsidig spiller, der kan spiller flere positioner. Det passer os rigtigt fint. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fernández: Vi præsenterer flere spillere snart

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder