Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi skal genvinde vores moral

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 17. august 2017


Valverde: Vi skal genvinde vores moral

Barca tabte igår fortjent dette års spanske Super Cup med sammenlagt 1-5 til Real Madrid efter to opgør. Man led altså to bitre nederlag til madrilianerne, der klart var bedre og mere effektive end Barca i de to kampe. Dagen derpå var det naturligvis en ærgelig fornemmelse, som træner Ernesto Valverde stod op med.

- Når du har tabt en kamp, hvor du føler, at modstanderen var meget bedre, så gør du dig nogle tanker over, hvordan du kan forbedre dig til næste gang. Vi er nød til at give et modsvar nu med en god præstation i næste kamp ved først og fremmest genvinde vores moral. Vi skal ikke ligge os ned, men istedet se frem af mod næste kamp.

Barca-træneren erkender dog, at nederlaget var fortjent. Real var på flere parametre bedre end Barca, men nu vil træneren glemme kampen og se frem til, at ligaen starter igen i weekenden.

- Vi tabte klart denne titel, det lægger vi ikke skjul på. Der var momenter i kampene, hvor de var bedre end os og vi startede og sluttede halvegene skidt. De viste også mere energi end os i deres presspil og straffede vores dumme boldtab, sagde Valverde

- Nu skal vi istedet se fremad mod weekenden, hvor ligaen starter. Det er der vores fokus ligger lige nu.

Barca spiller deres første kamp på søndag hjemme på Camp Nou, hvor Real Betis kommer på besøg. Der er kickoff kl. 20.15.Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder