Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paulinho: Det er en drøm at spille for Barca

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 18. august 2017


Paulinho: Det er en drøm at spille for Barca

Brasilianske Paulinho skrev idag under på en 4-årig aftale med FC Barcelona efter at have gennemført det obligatoriske lægetjek. 29-årge Paulinho har gennem sin karriere spillet i hjemlandet Brasilien, Premier League og de seneste par sæsoner i den kinesiske liga. Næste stop er La Liga og Barcelona, hvilket er en drøm for brasilianeren.

- Jeg nyder dette øjeblik. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig. Jeg vil gerne takke bestyrelsen for deres indsats, der er skyld i, at jeg sidder her i dag, sagde han under dagens præsentation.

Paulinho er købt ind til den centrale midtbane, hvor man i øjeblikket har mange spillere. Dog er flere af midtbanefolkene skadet, så en debut til Paulinho i en af de kommende kampe virker bestemt ikke usandsynligt. Han er vild med Barcas spillestil, der ifølge ham selv passer ham rigtigt godt.

- Barcelona har en unik spillestil, der passer mig rigtigt godt, så jeg er overbevist om, at jeg finder mig godt til rette her i klubben.

Paulinho beskriver sig selv om en løbestærk spiller, der både er med fremme, men også med tilbage, når der skal forsvares. Og så er brasilianeren klar til at knokle for, at holdet kan komme på rette spor igen.

- Jeg har gennem min karriere spillet lidt længere fremme på banen, men har altid hjulpet til nede i forsvaret. Jeg er klar til at hjælpe holdet med at vinde flere titler og spille med ydmyghed.

Paulinho har fået trøjenummer 15 i Barcelona og kan allerede få debut på søndag, når Barca hjemme tager imorgen Real Betis.Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder