Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen Barca-trøjer med Paulinho bagpå solgt

Af Emil Mozart Hansen - 19. AUGUST 2017
- bliv skribent


Ingen Barca-trøjer med Paulinho bagpå solgt


Brasilianske Paulinho skrev torsdag middag under på en 4-årig kontrakt med FC Barcelona. 29-årige Paulinho skifter fra kinesiske Guangzhou Evergrande til FC Barcelona, hvor han torsdag skulle præsenteres foran pressen og de fremmødte Barca-fans på Camp Nou.Paulinho skiftede til den katalanske storklub for det svimlende beløb på hele 40 mio. euro. Et beløb, der har undret mange. Er Paulinho virkelig så mange penge værd? Samtidig har flere givet udtryk for, at man hellere havde set en endnu større profil end Paulinho blive hentet til klubben.

Brasilianeren er altså ikke den forstærkning man havde håbet på blandt fansene, hvilket tydeligt kunne ses på salget af Barca-trøjer med Paulinho bagpå. Barcelonas officielle fanshop ved Camp Nou kunne således fortælle GOAL, at man torsdag, hvilket var dagen Paulinho blev præsenteret, havde solgt 0 trøjer med Paulinhos navn og nye nummer bagpå.

Dermed en klar indikation på, at brasilianeren ikke er den mest populære spiller i truppen. Paulinho er altså nødt til at svare kritikerne igen med nogle gode præstationer på banen, hvor han virkelig skal bevise sit værd.

Ugens odds
Få odds 10,00 på at AGF slår FC Midtjylland
Få odds 8,00 på at FC Midtjylland slår AGF
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Vælg fem spillere til at score først i kampene - gratis at spille med - jackpot på 1.000.000,- kroner!

Golden Goals

Ugens mest læste

Seneste top 10 lister

Seneste nyheder