Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen Barca-trøjer med Paulinho bagpå solgt

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 19. august 2017


Ingen Barca-trøjer med Paulinho bagpå solgt

Brasilianske Paulinho skrev torsdag middag under på en 4-årig kontrakt med FC Barcelona. 29-årige Paulinho skifter fra kinesiske Guangzhou Evergrande til FC Barcelona, hvor han torsdag skulle præsenteres foran pressen og de fremmødte Barca-fans på Camp Nou.Paulinho skiftede til den katalanske storklub for det svimlende beløb på hele 40 mio. euro. Et beløb, der har undret mange. Er Paulinho virkelig så mange penge værd? Samtidig har flere givet udtryk for, at man hellere havde set en endnu større profil end Paulinho blive hentet til klubben.

Brasilianeren er altså ikke den forstærkning man havde håbet på blandt fansene, hvilket tydeligt kunne ses på salget af Barca-trøjer med Paulinho bagpå. Barcelonas officielle fanshop ved Camp Nou kunne således fortælle GOAL, at man torsdag, hvilket var dagen Paulinho blev præsenteret, havde solgt 0 trøjer med Paulinhos navn og nye nummer bagpå.

Dermed en klar indikation på, at brasilianeren ikke er den mest populære spiller i truppen. Paulinho er altså nødt til at svare kritikerne igen med nogle gode præstationer på banen, hvor han virkelig skal bevise sit værd.Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder