Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dortmund-ledelse til Barca: Betal eller smut

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. august 2017


Dortmund-ledelse til Barca: Betal eller smut

Bundesliga-giganterne Borussia Dortmund giver ikke nemt slip på deres guldfugl Ousmane Dembélé på trods af at franskmanden ser ud til at være en upopulær herre hos sydtyskerne, med manglende deltagelse til træning og diverse disciplinære straffe.Barcelonas jagt på Dembélés underskrift afhænger, ifølge Dortmund-ledelsen, helt og aldeles af Barcelonas villighed til at betale hvad det koster for stjernen.

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorg gav sit syn på hele situationen, og bekræftede Barcelonas intereresse i den 20-årige angriber, da han blev interviewet at Sky Germany før dagens kamp i Bundesligaen.

- Dembélé er i Frankrig pt og vi er i kontakt med ham.

- Vi har en specifik pris for Dembélé, som vi ikke går på kompromis med. Hvis Barcelona betaler hvad han er værd, så kan de få ham. Hvis ikke, bliver der ingen handel.

- Vi vil selvfølgelig ikke vente til sidste dag i dette transfervindue, før vi beslutter os hvad der skal ske. Men der har ikke været et tilbud, som har fristet os nok til at sælge.

Som det spanske medie El Mundo Deportivo tidligere har hævdet, vil prisen på Ousmane Dembélé ligge i omegnen af 100 mil. £, og spilleren regnes for at være en perfekt tilføjelse til Barca-træner Ernesto Valverdes tropper, da den unge franske stjerne har imponeret gang på gang for de sydtyske giganter.

Den franske komet har scoret 10 mål og lagt op til 21 scoringer i sine 49 optrædender i sidste sæson, og på trods af de disciplinære straffe udstedt af Dortmund til Dembélé, kan man ikke se bort fra det store talent på grønsværen som franskmanden har vist indtil videre.Få odds 7,00 på at Brøndby slår Vejle
Få odds 9,00 på at FCK slår Hobro
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder