Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona er tæt på at opgive Coutinho

Af Mohammed Sayegh - 20. AUGUST 2017


Barcelona er tæt på at opgive Coutinho


Liverpool er utrolige stædige og har ikke tænkt sig at slippe Philippe Coutinho. Tre bud har de afvist indtil videre og efter det seneste bud bad englænderne Barcelona om ikke at vende tilbage igen. Nu har Barcelona lagt det sidste tilbud på bordet.Tilbuddet handler dog ikke om penge. Men mere en deadline. De 960 millioner, som Barcelona seneste har budt, er fortsat buddet der ligger på bordet og denne gang har Barcelona bedt Liverpool om at tænke det igennem indtil i dag; hvis de accepterer, så bliver skiftet gennemført, hvis ikke, så smutter Barcelona og finder sig en anden spiller. Det skriver Sky Sports og Goal.

Der ligger altså nu en deadline for Liverpool, som skal svare Barcelona senest i dag. Coutinho har allerede fortalt sin klub, at han vil skifte til Barcelona, men englænderne vil gøre alt for at holde fast i ham og derfor har de altså afvist et så stort bud, som vil gøre brasilianeren til Barcelonas dyreste indkøb nogensinde.

Liverpool var i kamp i går mod Crystal Palace, hvor de vandt 1-0 på et mål af Mané. Her var Coutinho ikke med på grund af sin efterhånden så populære rygskade, der har holdt ham ude af flere kampe i træk. Jürgen Klopp har udtalt, at Coutinho har ageret helt normalt i forhold til alle spekulationer, men efter kampen mod Hoffenheim i midtugen konkluderede selvsamme Klopp, at han slet ikke har set noget til Coutinho fordi han bruger tiden med klublægerne.

Kommende kampe på Viaplay

17/01 - 19:00 Valencia - Alaves
17/01 - 19:00 Atletico Madrid - Sevilla
17/01 - 20:45 Chelsea - Norwich
17/01 - 21:00 Espanyol - FC Barcelona
17/01 - 21:00 Paris SG - Dijon
18/01 - 21:30 Leganés - Real Madrid
19/01 - 20:45 Derby - Bristol
19/01 - 21:00 Getafe - Athletic Bilbao
Ugens mest læste

Seneste nyheder