Annonce


Annonce

Annonce

Klopp: Måske får vi en Happy Meal fra McDonald's

Nyheder - 21. august 2017




Jürgen Klopp er ikke begejstret for at svare på de mange rygter der sender Philippe Coutinho til Barcelona, men hver gang han møder pressen, så er spørgsmålene altid rettet mod den teknisk stærke brasilianere, som Barcelona meget gerne vil have fingrene i.

- De har ikke tilbudt det (130 mio. euro), men vi har sagt nej og alligevel forsøger de at tilbyde flere penge. I morgen tilbyder de måske McDonald's Happy Meal og så får vi nok noget legetøj med, fortalte Klopp i går ifølge AS.



Barcelona har sendt fire bud afsted mod Anfield men de er alle blevet afvist. Umiddelbart har catalanerne endelig givet op, da de ikke føler, at de kan tilbyde mere, end hvad de allerede har gjort. Derfor forlyder det nu i spanske og engelske medier, at klubben drejer fokus og kigger videre på listen over spillere, som de gerne ser i klubben.

Liverpools næste kamp er hjemme på Anfield mod Hoffenheim i Champions League-kvalifikationen mens Barcelona i næste weekend på udebane skal møde Alavés. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Klopp: Måske får vi en Happy Meal fra McDonald's

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder