Annonce


Annonce

Annonce

Neymar: Barca-ledelse bør gå af

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. august 2017




Den forhenværende Barca-spiller Neymar, som nu dribler rundt på græsplænerne i Frankrig, mener at bestyrelsen i Barcelona har medarbejdere ansat som ikke hører til i en bestyrelse og at catalanerne ikke vil være konkurrencedygtige, hvis ikke ledelsen skiftes ud omgående.


Tidligere i August forlod Neymar Camp Nou til fordel for PSG i verdens største fodboldhandel, hvor bankoverførslen lød på hele 222 mil £, som blev udstedt til den catalanske storklub for den brasilianske driblers underskrift.

Neymar skulle angiveligt være hoppet med på bølgen som kræver Barca-præsident Josep Maria Bartomeus afgang. Følelserne fik frit spil fra dribleren da han blev citeret af den spanske avis Marca, kort efter 6-2 sejren mod Toulouse i weekenden.

- Da jeg ankom til Barcelona, startede det hele godt, men... så er der jo direktører og chefer som ikke burde være ansat og det er jeg ked af at se.

- Jeg havde fire gode år i Barca, men klubben fortjener bedre. Jeg har stadig mange venner i byen og håber at tingene bliver bedre for Barcelona så de kan vende tilbage til toppen, hvor de hører til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar: Barca-ledelse bør gå af

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder