Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi-rygter skudt ned

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. august 2017


Messi-rygter skudt ned

FC Barcelona har idag afvist alle rygter og indikationer, som sætter den argentinske troldmand Lionel Messi i forbindelse med et skifte til England og giganterne fra Manchester City. Catalanerne forventer at Messi snart forlænger sin kontrakt med klubben.
Den fem-dobbelte Ballon d´Or guldvinder skulle, efter sigende, allerede i sidste måned have indgået en ny mundtlig aftale med Barca, men mangler endnu at sætte sin underskrift på papirerne.

Manchester City er på jagt og i sigtekornet hos englænderne får man øje på den argentinske verdensstjerne Lionel Messi.

Repræsentanter fra begge klubber skulle, ifølge engelske medier, allerede være i kontakt med henblik på at gøre Messi til verdens dyreste handlet fodboldspiller mellem to klubber.

Et skifte af denne kaliber, ville uomtvisteligt være chokerende for fodboldverden så sent i transfervinduet men City er et af de få klubber i verden, som kan sætte handling bag Messi-rygterne.

Barcelonas tekniske chef Robert Fernandez har dog hurtigt været ude og afvise alle rygterne og skudt de historier ned, som sender Messi væk fra Camp Nou.

Fernandez forventer at den nye aftale med Lionel Messi vil blive underskrevet indenfor få dage, .

- Aftalen med Lionel Messi er helt på plads, skulle Fernandez have fortalt tv-stationen BeIN Sports.

- Vi venter bare på det rette tidspunkt at forlænge aftalen og dermed melde det ud til omverden, slutter Fernandez af med.

Messis frikøbsklausul lyder på svimlende 300 mil £. (2,7 milliarder kr).Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder