Annonce


Annonce

Annonce

Fransk medie: Dembélé præsenteres i denne uge

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. august 2017




Det store franske nyhedsmedie French Football News hævder at Barca-træner Ernesto Valverde, indenfor få dage, vil have en ny stjerneangriber til rådighed i sin stald i form af Ousmane Dembélé.



Efter sigende skulle der være sket et gennembrud i transfer-sagaen omhandlende den unge Dortmund-juvel Ousmane Dembélé, som nu ser ud til at være stærkt på vej til FC Barcelona.

Det anerkendte nyhedsmedie French Football News beretter at den 20-årige franskmand nu er uhyre tæt på at kalde sig Barca-spiller, og at en aftale kun er "et spørgsmål om timer", som mediet har meldt ud.

Dortmunds tekniske chef Hans-Joachim Watzke var ellers hurtig til at skyde historien ned da han overfor tyske Sky Sports Germany, for under et døgn siden, meldte ud at der var under 50 % chance for at Dembélé ville blive solgt.

Ousmane Dembélé er for tiden suspenderet af sin tyske klub og befinder sig på nuværende tidspunkt angiveligt i Frankrig, hvor han tålmodigt venter på at flyve til Spanien med sin kuglepen ved hånden.
Dortmund forventes at have accepteret et bud på 121 mil £ (987 millioner kr) og en underskrift er derfor blot et spørgsmål om tid.

Ifølge French Football News, vil Dembélé flyve til Barcelona i denne uge for at bestå lægetjekket, hvorefter Barcelona melder ud officielt inden ugens udgang.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fransk medie: Dembélé præsenteres i denne uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder