Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Digne hjalp ofrene på gaden under terrorangrebet

Af Mohammed Sayegh - 21. AUGUST 2017


Digne hjalp ofrene på gaden under terrorangrebet


Lucas Digne har arbejdet stenhårdt siden han blev hentet til Barcelona og er blevet belønnet med spilletid i 28 kampe. Nu er det kommet frem, at han faktisk hjalp ofrene nede på gaden under terrorangrebet i Barcelona i torsdags.Digne har boet i Placa Catalunya i et par måneder efter et ophold i den nordlige del af byen med et stort hus, have og pool. Men for nyligt rykkede han sammen med sin kone ind mod byen og har altså boet der i et par måneder.

I torsdags havde spillerne fået en fridag efter nederlaget på Bernabeu til Real Madrid, men da Digne var hjemme var det ikke som en helt normal dag. Han hørte en masse råb og biler der kørte hurtigt nede fra gaden. Det ledte ham hurtigt hen til vinduet hvorfra han kunne se, hvad der skete nede på gaden under terrorangrebet.

Uden at tænke to gange, tog han hurtigt nogle vandflasker og nogle håndklæder og skyndte sig ned på gaden for at hjælpe de sårede der lå i jorden smurt ind i blod efter terroristerne netop havde passeret Las Ramblas. Sådan forlyder historien i RAC 1 af journalisten Gerard Romero.

Efter at have hjulpet de sårede begyndte ambulancerne at storme ind på gaden for at tage over og herfra blev blandt andet Digne bedt om at trække sig tilbage, så livredderne kunne hjælpe de sårede. Da han kom hjem igen kunne han fra sit vindue se det store kaos og hvordan ambulancerne stormede ind for at hjælpe og videre for at redde de kritisk ramte personer. Flere døde under terrorangrebet og flere er i kritisk tilstand.

Ifølge Romero har Digne hverken lyst til at tale om eller tænke på det længere.???

Et opslag delt af Lucas Digne (@lucasdigne) denKommende kampe på Viaplay

16/01 - 20:45 Leicester - Fleetwood
17/01 - 21:00 Espanyol - FC Barcelona
Ugens mest læste

Seneste nyheder