Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca opgiver at hente Coutinho til klubben

Af Emil Mozart Hansen - 21. AUGUST 2017
- bliv skribent


Barca opgiver at hente Coutinho til klubben


FC Barcelona har lige siden Neymar skiftede til PSG været interesseret i at hente en anden brasilianer til klubben. 24-årige Philippe Coutinho er manden, som Barca har strukket sig langt for at få, men dette er trods flere forsøg endnu ikke lykkedes.Dette skyldtes, at Coutinhos klub, Liverpool, gentagende gange har afvist de bud, de har modtaget fra Barca. Hele tre bud har den engelske traditionsklub afvist, og de har endda også flere gange meldt ud, at man ikke vil sælge Coutinho denne sommer. Trods dette sendte Barca forleden et fjerde og sidste bud afsted på Coutinho, som tidligere på sommeren har meldt ud i pressen, at han gerne vil skifte til Barca.

Men ifølge den spanske fodbold ekspert fra Sky Sport, Guillem Balague, så er cirkusset om Coutinho lukket. Barca har nu indset, at Liverpool ikke vil skille sig af med Coutinho, uanset hvor meget Barca byder og drejer nu istedet kikkerten i en anden retning.

- Liverpool har ingen planer om at sælge Coutinho, så Barcelona skal hurtigt forsøge at få startet forhandlinger op med en anden stjernespiller, hvis de vil have forhåbninger om, at kunne give konkurrence til Real Madrid denne sæson, der har set stærke ud i opstarten, siger Guillem Balague.

Han nævner også, at Barca istedet fortsætte jagten på Ousmane Dembélé fra Dortmund og forhører sig om Angel Di Maria fra PSG.

Ugens odds
Få odds 10,00 på at AGF slår FC Midtjylland
Få odds 8,00 på at FC Midtjylland slår AGF
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Vælg fem spillere til at score først i kampene - gratis at spille med - jackpot på 1.000.000,- kroner!

Golden Goals

Ugens mest læste

Seneste top 10 lister

Seneste nyheder