Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benedito: Barcelona er blevet en joke

22. AUGUST 2017
- bliv skribent


Benedito: Barcelona er blevet en joke


Den tidligere Barcelona-præsidentkandidat Agusti Benedito skyder med skarpt mod den nuværende ledelse i forbindelse med deres ageren på transfermarkedet og ikke mindst i forbindelse med Messis kontraktforlængelse - eller egentlig mangel på kontraktforlængelse.Præsident Josep Maria Bartomeu har officielt meldt ud, at Messi forlænger med klubben, men endnu har argentineren ikke underskrevet sin nye kontrakt. Historierne går på, at Messi vil være forsikret om, at ledelsen kan skabe et konkurrencedygtigt hold og andre historier går på, at Messi ikke vil ses med Bartomeu. Nu har Benedito talt ud om sagen.

- De har ventet til sidst med Messis forlængelse. Og han er den vigtigste. Og i og med at forlængelsen stadig ikke er på plads, så er der noget at bekymre sig om.

- Messis situation kan blive endnu værre end den vi så med Neymar. Fordi fra den 1. januar 2018 er Messi en fri mand og klubberne kan hente ham for 0 kroner.

- Messi har altid ønsket at spille på et konkurrencedygtigt mandskab, men situationen lige nu er bekymrende. Barcelona-præsident Bartomeu fortalte, at Messi forlængede i juni, men det var ikke korrekt. Han har ikke forlænget.

- Bartomeu har ikke været i stand til at lukke Messis forlængelse, og hvis Messi ikke har forlænget, så er det fordi, at han er usikker på fremtiden i klubben.

- Fornemmelsen man får fra bestyrelsen er, at de ikke aner hvad de laver på transfermarkedet. Der er en masse forstyrrelser, som de ikke kan kapere

- Lige nu ser det ud til, at Seri ankommer, men så vil de have 11 midtbanespillere. Det er jo en joke og fortæller alt om bestyrelsen. Vi mistede Neymar og hentede Paulinho. Hvad skal man sige, spørger Benedito ifølge ESPN.

Ugens odds
Få odds 10,00 på at AGF slår FC Midtjylland
Få odds 8,00 på at FC Midtjylland slår AGF
Der tages forbehold for fejl. Vi henviser til Betfairs eget reglement.


Vælg fem spillere til at score først i kampene - gratis at spille med - jackpot på 1.000.000,- kroner!

Golden Goals

Ugens mest læste

Seneste top 10 lister

Seneste nyheder