Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barcelona kræver 70 mio. af Neymar

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 22. august 2017


Officielt: Barcelona kræver 70 mio. af Neymar

Der er blevet sagt og skrevet meget om en loyalitetsbonus i forbindelse med Neymars skifte til Paris Saint-Germaint. Barcelona afviste klokkeklart, at brasilianeren havde levet op til kravene der gjorde ham berettiget til at modtage de godt 185 millioner kroner og nu kræver klubben, at Neymar tilbagebetaler omkring 70 millioner kroner.Da Neymar senest forlængede med Barcelona fik han nemlig 63 millioner kroner i loyalitetsbonus. Men da han ikke har overholdt kravene, kræver Barcelona nu de 63 millioner kroner tilbagebetalt. Det er indberettet til det spanske fodboldforbund - og oven i det kræver klubben renter på i alt 10% og derfor render det altså op i ca. 70 millioner kroner.

Så istedet for at modtage godt 185 millioner kroner, så skal Neymar nu af med 70 millioner kroner. Og klubben gør det ligeledes klart, at hvis Neymar ikke selv kan betale, så forventer de, at Paris SG punger ud med beløbet og overfører pengene til Barcelona.

Loyalitetsbonussen kom i hus ved at Neymar forlængede med Barcelona og det belønnede klubben altså med en bonus på 63 millioner kroner. Derudover skulle han den 1. august være berettiget til en ny bonus, men den levede han ikke op til og derfor blev den afvist. Desuden formåede han ikke at indfri kravene til den første bonus og derfor kræver Barcelona nu at de bliver tilbagebetalt.Få odds 9,00 på at Brøndby IF slår Randers FC
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder