Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Messi elsker klubben mere end nogen anden

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 25. august 2017




De sidste par dage har FC Barcelonas magiker, Lionel Messi, været i fokus i medierne. Messis kontrakforlængelse med Barca trækker ud, og det har skabt spekulationer i medierne. Messi er således blevet kædet sammen med flere store europæiske klubber det sidste stykke tid, men det bekymrer ikke Barcas forsvarsgeneral, Gerard Piqué, der istedet griner af rygterne.



- Messi elsker denne klub mere end nogen anden. Jeg er slet ikke bekymret angående Messis fremtid i klubbem. Jeg kender Messi rigtigt godt og ved hvordan han er som person. Han har været meget loyal overfor klubben, sagde spanske Piqué ved et event i Barcelona tirsdag.

30-årige Piqué blev også spurgt ind til hans egen fremtid i klubben. Her viste han ingen usikkerhed. Han har en plan på plads.

- Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil slutte min karriere her i klubben. Jeg vil være en del af klubben så længe jeg kan, så derfor er jeg nødt til at holde det høje niveau og bidrage for at være en vigtig brik på holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Messi elsker klubben mere end nogen anden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder