Annonce


Annonce

Annonce

Så meget er Dembele steget i værdi på ét år

Nyheder - 26. august 2017




For bare et års tiden siden var Barcelona yderst interesseret i Ousmane Dembele, da han spillede for franske Rennes. Sportsdirektør Robert Fernandez var forbi Frankrig for at tale med Rennes og forhandlingerne blev derfra påbegyndt.



For et år siden bød Barcelona 90 millioner kroner for at få fingrene i Dembele, men Rennes afviste. I stedet for at øge buddet, kom Dortmund ind i billedet og kaprede angriberen for 110 millioner kroner. Skiftet blev gennemført og Dembele rundede i sidste sæson 49 kampe for Dortmund.

Nu har Dortmund så solgt Dembele videre og efter selv at have givet 110 millioner kroner, kan de i dag hæve 773 millioner kroner for salget til Barcelona. Derudover kan prisen løbe op i en god milliard kroner alt efter hvordan han præsterer i Barcelona.

Dembele er altså gået fra at være bare 110 millioner værd til at runde en god milliard på bare et enkelt år. I fodbolden kan tingene gå rigtig stærkt og det er denne handel et bevis på. Med til historien skal man også huske, at han altså blot er 20 år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så meget er Dembele steget i værdi på ét år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder