Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. september 2017

Tirsdag aften tog det colombianske landshold hjemme imod Brasilien, der havde FC Barcelonas nyindkøb, Paulinho, med i startopstillingen. Det var en intens kamp, hvor presset lå på Colombia. Brasilien fører klart det sydamerikanske gruppespil, hvor man spiller om at kvalicifere sig til VM i Rusland i 2018. Colombia derimod ligger side om side med nationer som Uruguay, Chile og Argentina, hvor Peru, Ecuador og Paraguay ånder dem i nakken. Det er nemlig kun de fem bedste, der får en billet til VM i Rusland næste år, så derfor spidser det til i den ekstremt tætte pulje.

Colombia: Ospina, Arias, D. Sanches, Zapata, Fabra, C. Sanches, Aguilar, Cuadrado, Rodriguez, Cardona og Falcao.

Brasilien: Alisson, Alves, Silva, Marquinhos, Luis, Paulinho, Fernandinho, Augusto, Willian, Firmino og Neymar.

Mål:

47' 0-1 (Willian)
56' 1-1 (Falcao)

Kampen bød på store chancer til begge hold. Kampens første scoring kom i dommerens tillægstid til 1. halvleg, da Willian bragte Brasilien foran med 1-0. En tilfældig bold endte for fødderne af Willian, der smukt halvflugtede bolden op i det lange hjørne, forbi en chanceløs Ospina i Colombia-målet.

Colombia kom dog tilbage i 2. halvleg, da Falcao udlignede for hjemmeholdet på et flot hovedstødsmål, hvilket udløste stor jubel på stadion. Trods flere gode forsøg, blandt andet et stolpeskud fra James Rodriguez, så kom der ikke flere scoringer og kampen endte derfor 1-1. Et resultat, som begge hold godt kan være tilfredse med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder