Suárez og Uruguay besejrede knebent Paraguay

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. september 2017

Sidste kamp i denne runde af det sydarmerikanske VM kvalifikations gruppespil skulle, ligesom Argentina-kampen, spilles natten til onsdag dansk tid. Her skulle FC Barcelona-angriberen, Luis Suárez, og Uruguay en tur til Paraguay, hvor begge nationer jagtede 3 livsvigtige point i det sindssyge tætte gruppespil for de sydamerikanske nationer, der alle kæmper om at sikre sig en billet til VM i Rusland i 2018.

Startopstillinger:

Paraguay: Silva, Moreira, Gomez, Da Silva, Alonso, A. Romero, Caceres, Riveros, O. Romero, Almiron og Barrios.

Uruguay: Muslera, Pereira, Gimenez, Godin, Caceres, Nandez, Valverde, Vecino, Rodriguez, Suárez og Cavani.

Mål:

76' 0-1 (Valverde)
80' 0-2 (Selvmål: Gomez)
88' 1-2 (A. Romero)

Begge hold kom ud til kampen med god energi og fik spillet sig til flere gode muligheder i starten af 1. halvleg. Det var dog Uruguay, der havde de største chancer. Bl.a. Edinson Cavani fik en stor mulighed for at bringe udeholdet foran, men hans forsøg sneg sig lige akkurat forbi den ene stolpe. Ingen af holdene fik dog scoret i 1. halvleg.

2. halvleg blev en rodet affære, hvor ingen af holdene spillede særligt godt. Men ud af ingenting kom Uruguay foran med 1-0 efter Federico Valverde noget heldigt bragte Uruguay foran. En tilfældig bold faldte ned for fødderne af Valverde, der uden tøven hamrede til bolden, der dog blev rettet af i eget mål af en uheldig Paraguay-forsvarer.

Kampen blev dog definitivt lukket, da FC Barcelona-angriberen, Luis Suárez, blev sendt i dybden. Her rundede han Paraguay-målmanden og fyrede et skud afsted mod mål. Skuddet ramte dog overliggeren, men bolden røg direkte ned på en Paraguay-forsvarer, der ikke kunne nå at flytte sig. Bolden røg i mål og Uruguay havde bragt sig foran 2-0 få minutter efter at have været kommet foran.

Paraguay svarede dog tilbage et minut senere, da de havde et forsøg på stolpen. Men uheldigvis for Paraguay, så gik bolden ikke ind i nettet. Det gjorde den dog med to minutter tilbage af kampen, da Angel Romero fik prikket bolden ind på et hjørnespark. Udligningen udeblev dog, så Uruguay rykker op på 2. pladsen i det meget tætte gruppespil.

Der resterer to kampe tilbage af gruppespillet, der bliver afgjort i oktober måned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder