Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona vil byde på Maxime Lopez

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. september 2017




Selvom transfervinduet smækkede i for godt en uge siden, har Barcelona allerede taget kontakt til Marseille med henblik på at kapre stortalentet Maxime Lopez.

Forskellige storklubber har allerede vist deres interesse for det 19-årige stortalent, som har imponeret i Ligue 1 efter en flot debutsæson på midtbanen for Marseille sidste år.

Ifølge mediet Mundo Deportivo, har Barcelona holdt et vågent øje med Lopez i sidste sæson, hvor talentspejderne fra Barcelona skulle være med end tilfredse med den unge komet.



Mediet hævder at Barcelona allerede har vist deres interesse for Lopez og at charmeoffensiven er blevet gengældt fra både Marseille og Lopez selv, hvor sidstnævnte skulle være meget opsat på et skifte til Camp Nou.

Ifølge mediet ville et skifte dog først finde sted i sommeren 2018 da Lopez, tilbage i februar i år, underskrev en ny forlængelse med Marseille som løber indtil 2021.

Maxime Lopez ser bestemt ud til at være et fremtidshåb for Barca og er flere gange blevet sammenlignet med Barca-legenderne Xavi og Iniesta, med sine elegante vendinger og tekniske finesser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona vil byde på Maxime Lopez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder