Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic: Vi er svære at spille mod for tiden

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 13. september 2017




Tirsdag aften vandt FC Barcelona overbevisende med 3-0 hjemme på Camp Nou over Juventus. Argentinske Lionel Messi stod for to af målene, mens kroatiske Ivan Rakitic noterede sig for et enkelt. Den kroatiske målscorer var efter kampen ude at rose hele holdet, der har gjort det suverænt her i starten af den nye sæson, hvor det er blevet til 3 sejre ud af 3 mulige i den hjemlige liga. Derfor var det fantastisk for holdet at vinde den første kamp i Champions League også, så den flotte stime fortsætter.

- Det er altid vigtigt at starte sæsonen ud med at vinde kampe. Det er sjældent, at man skifter træner her i FC Barcelona, men Ernesto Valverdes planer og taktikker har haft fantastisk indvirkning på holdet. De sidste par uger har været fantastiske, hvor vi har fået maksimum point i ligaen. Sejren i dag mod et stort hold som Juventus giver os endnu mere selvtillid. Den selvtillid skal vi alle tage med videre.



- I dagens kamp var vi tålmodige. Vi vidste godt, at det ville blive svært at åbne op for deres defensiv. Vores 1. halvleg var ikke så god, men vi fik den forløsende scoring lige inden pausen, hvilket gav os meget energi. Den energi tog vi med ud til 2. halvleg, hvor vi afgjorde kampen med yderligere to scoringer.

Ivan Rakitic spillede en rigtig god kamp på midtbanen mod Juventus, og han har gjort det godt sammen med resten af holdet her i starten af den nye sæson, men det var dog argentinske Lionel Messi, der løb med overskifterne efter kampen mod de forsvarende italienske mestre. Han blev også rost af Rakitic.

- Messi havde meget frihed i dag. Han var ikke bundet til sin kant, som han normalt plejer at være. Dembele tog sig af højrekanten, og Messi kom mere tilbage i banen for at bygge spillet op. Det fungerede rigtigt fint. Messi er verdensklasse, og han kan spille hvor som helst. Når vi alle arbejder som et hold, som vi har gjort i de første kampe af sæsonen, så er det hele meget nemmere. Og hvis vi fortsætter den rytme, som vi er i for tiden, så er vi meget svære at spille i mod.

De flotte ord fra Rakitic blev også bakket op af Jordi Alba, der spillede en flot kamp på venstrebacken.

- Jeg er meget tilfreds med holdets indsats. Vi forsøger bare at gøre, som vores træner siger. Det går fremragende for tiden, lød det fra Alba. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Vi er svære at spille mod for tiden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder