Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Jeg nyder at spille fodbold for tiden

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 13. september 2017




FC Barcelonas styrmand på midtbanen, Andrés Iniesta, spillede en stor kamp sammen med resten af holdet, da Barca slog Juventus med 3-0 tirsdag aften. 33-årige Iniesta var som altid med til at stable de farlige angreb på benene med fantastiske afleveringer og driblinger, der fik åbnet op for Juventus-forsvaret. Han var glad for hans egen præstation, men lagde mest vægt på, at holdet spillede en rigtig god kamp.



- Jeg er meget glad for at starte turneringen med en sejr. Det er en ekstra god følelse, når det er en sejr mod et storhold som Juventus. Hele holdet spillede godt i dag. Vi bevarede koncentrationen og var tålmodige hele kampen igennem. Når holdet spiller godt sammen, så gør det os allesammen bedre. Det var tilfældet i dag. De havde nogle få chancer, men jeg synes, at vi kontrollerede kampen, sagde Iniesta efter opgøret.

Iniesta har de sidste par dage været i medierne, da han endnu ikke har forlænget hans kontrakt med Barca, hvilket har skabt en masse rygter. Karrierestop og utilfredshed har været oppe at vende i medierne, men det er næppe tilfældet. Efter kampen blev Iniesta nemlig spurgt ind til situationen angående hans kontraktforlængelse.

- Der er intet nyt i den sag. Hvis der var, så ville medierne vide det. Jeg koncentrerer mig kun om, hvad der sker på banen. Jeg ønsker bare at være glad, og at det går klubben godt resultatmæssigt. Jeg har kollektivet foran mine personlige forhold. Lige nu nyder jeg at spille fodbold sammen med resten af holdet. Vi har fået en fantastisk sæsonstart. Vi vil gøre vores bedste for, at de gode resultater fortsætter, lød det fra Iniesta. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Jeg nyder at spille fodbold for tiden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder