Annonce


Annonce

Annonce

Arda Turan ud, Seri ind til januar

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. september 2017




FC Barcelona formåede ikke at hente Jean Michael Seri til klubben i denne sommers transfervindue. Hans egen klub, Nice, tillod nemlig ikke Seri at skifte til Barca. En drøm blev knust for Seri, der virkelig ønskede at skifte til Barca. Der er dog stadig håb for, at det kan ske. Barca skulle angiveligt være interesseret i at hente Seri til januar. Det skriver den spanske avis SPORT.



Barca-truppen har dog en del midtbanespillere i truppen lige nu, så en tilgang af Ser vil betyde, at man er nødt til at sige farvel til en eller flere. Her skulle tyrkiske Arda Turan være manden, som Barca sender videre til nye græsgange. Angiveligt skulle der være interesse fra kinesisk fodbold i Turan.

Turan er også tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til den tyrkiske liga i hjemlandet, men tidligere på sommeren bekræftede Turans agent, at Turan fortsat brænder for at spille i Barca. Den 30-årige tyrker blev hentet til Barca fra rivalerne Atletico Madrid for to sæsonen. I hans tid i Catalonien er det blevet til 36 officielle kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arda Turan ud, Seri ind til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder