Paulinho-kasse sikrede Barca sejren: 1-2

Nyheder - 16. september 2017

Barcelona var langt fra højeste niveau, da de på udebane mødte Getafe lørdag eftermiddag. Getafe kom i front via. et drømmemål og formåede i høj grad at forsvare sig og minimere de catalanske chancer. Anden halvleg bød dog på et par mål mere.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Dembele

Cillessen, Semedo, Denis, Mascherano, Paulinho, Deulofeu og Gomes

- 1-0 40' - Gaku Shibasaki
- 1-1 62' - Denis Suárez
- 1-2 84' - Paulinho

2
- God mulighed til Getafe. Dembele mister den alt for lidt og Piqué og Roberto formår ikke at arbejde sammen. Molina trykker af fra kanten af feltet, men Ter Stegen redder.

10'
- Piqué bliver kørt rundt. Han ser ikke at Molina løber i dybden og kommer derfor bag ham. I anden omgang bliver han tøret og bolden går mellem hans ben hvorfor sidste udvej er at nedlægge Molina på kanten af feltet. Farligt frispark og gult kort til Piqué.

16'
- Serie-forsvarrsspil af Barcelona. Dembele mister igen en let bold og Sergi Roberto står pludselig med to mand alene inde i feltet. Her bliver han let kørt indenom og Getafe sender et useriøst indlæg lige ind hvor Piqué står, men han kaster sig ned og er centimeter fra at sende bolden i mål. I anden omgang kan Molina lige præcis ikke få prikket den i mål fra under én meters afstand - bolden ender i sidenettet.

27' - ind-/udskiftning
- Dembele går skadet ud. Ind kommer Deulofeu.

31'
- KÆMPE CHANCE TIL UMTITI! Messi sender et hjørnespark ud til Andrés Iniesta på kanten af feltet. Iniesta sender den følt indover til Umtiti, som er fuldstændig fri, men han header lige på keeperen.

32'
- Svær vurdering for dommeren. Juancala nedlægger Messi i høj fart og hårdt bagfra ved at sparke ham direkte ind på anklen. Dommeren giver gult kort - men den kunne sagtens have været rød. Getafe-manden var ikke i nærheden af at nå bolden.

40' - MÅL!
- Målet til 1-0 skulle jo komme. Barcelona har på ingen måde haft ære af kampen hidtil og Getafe har ville det mest. Gaku Shibasaki kanonerer en nedfaldsbold op i krydset til fortjent 1-0.

42'
- Deulofeu forsøger at finde Roberto i dybden, men igen mister han bolden. Hans indsats siden indskiftningen har ikke været prangende. Han formår ikke at sætte sig igennem.

45+1'
- TÆT PÅ! Fra 29 meters afstand placerer Messi et frispark HELT oppe i krydset, men keeperen er flyvende og presser sig selv helt op og skubber bolden til hjørnespark. Utrolig tæt på! Hjørnesparket sender Rakitic lige ind i første mand.

46' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud i pausen. Denis kommer ind.

56'
- Flere indlæg er blevet sendt ind i feltet når Barcelona har været i undertal, denne gang har de fyldt godt op inde i feltet, men Roberto forsøger sig i stedet med en skud, som keeperen ikke får problemer med.

62' - MÅL!!
- DRØMMEMÅL af Denis Suárez! Roberto bryder igennem i højre side og finder Denis inde i feltet. I stil med David Villa fra Champions League-finalen mod Manchester United, ruller han lige bolden en omgang og placerer den helt oppe i krydset. 1-1 og game on!

75'
- Kampen er gået ind i en fase hvor Getafe ikke kan skabe noget og Barcelona det samme.

77' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Paulinho kommer ind.

80'
- Getafe med en god mulighed, men Ter Stegen redder Jimenez' forsøg fra distancen.

82'
- STOLPE FOR GETAFE! Barcelona kan slet ikke forsvare. Piqué bliver atter engang kørt inden om og Arambarri får en skudmulighed tæt under mål. Sergi Roberto retter bolden af og den tager stolpen. Utrolig tæt på.

83'
- Suárez har ikke bidraget med andet end boldtab igennem hele kampen. Her bliver han sendt i dybden i et kontrastød, men hans førsteberøring er dårlig og hans efterfølgende aflevering sidder lige hos en Getafe-mand. En stor mulighed, som han ikke kunne køre hjem.

84' - MÅL!!
- PAULINHO TIL 1-2! Ægte angribermål af brasilianeren. Messi finder ham med en god aflevering og han tager et træk ind i feltet mellem to mand. Han udviser sin stærke fysiske side og puffer sin mand væk før han knalder den i kassen til 1-2.

88'
- Tæt på at Messi, som forsøger med en lumsk afslutning, men den rettes af og sniger sig lige forbi stolpen. 90+1'
- Getafe presser på for en udligning og Barcelona er hele tiden et par meter efter. Hæsblæsende sidste to minutter.

- Paulinhos kasse til 1-2 blev det sidste og dermed sikrede han sejren i en meget svær kamp, hvor Valverdes taktik bestemt ikke var god. Tre meget vigtige point, som sikrer Barcelona maksimum point efter fire kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder