Annonce


Annonce

Annonce

Paulinho: Sejren glæder mig mere end målet

Nyheder - 17. september 2017




Paulinho reddede Barcelona i går ude mod Getafe, da han fra bænken kom på banen og scorede det afgørende mål som sikrede Barcelona tre meget vigtige point. Efter kampen deltog han i et kort interview og gjorde status på opgøret.

- Naturligvis er jeg glad for mit første Barca-mål, men jeg er mere glad for sejren.

- Jeg scorer typisk denne slags mål. Det er den type kvalitet jeg bidrager med. Jeg kan lide at bryde ind i feltet og jeg tager altid chancen på hvilken som helst bold. Men sejren var det vigtigste og alt andet kommer i anden række.

- Det var en meget svær kamp. Getafe gjorde det meget svært fordi de har nogle spillere med stor kvalitet og de fik os til at arbejde hårdt for sejren. Det var bestemt ikke let.

- Nøglen til sejren var at holde fatningen og forblive rolige. Vi ventede på vores chance uden at tabe modet. Hele holdet gjorde det godt, fortalte målscoreren.

Paulinho fik en aflevering fra Messi, trak ind i feltet og scorede fra en spids vinkel. Forinden målet havde Denis Suárez scoret et flot mål til 1-1 og dermed blev det altså to indskiftere, som sikrede catalanerne sejren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paulinho: Sejren glæder mig mere end målet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder