Annonce


Annonce

Annonce

Arda Turan tilbage i truppen efter skadespause

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 18. september 2017




FC Barcelonas tyrkiske midtbanemand, Arda Turan, har siddet ude i længere tid pga. en skade, som han pådrog sig under landsholdspausen, hvor han var i aktion for hjemlandet Tyrkiet. Den 30-årige tyrker har ikke været en del af Barca-truppen siden sæsonpremieren mod Real Betis, hvor han overværede hele kampen fra bænken.

Barca hentede ham til klubben tilbage i 2015, hvor man var på rov hos rivalerne fra Atletico Madrid for at få Turan til klubben. I hans tid hos Barca er det blevet til lige over 30 officielle kampe. Arda Turan har aldrig formået at spille sig ind i startopstillingen i den catalanske storklub, hvor det ofte kun er blevet til små indhop som indskifter. Det skal dog også siges, at Turan flere gange har været ramt af uheldige skader, der har gjort det svært for tyrkeren.

Man har altså ikke set meget til Turan denne sæson. Han skulle dog være ovenpå igen. Han deltog ihvertfald på fulde drøn i gårsdagens træning, modsat de spillere, der spillede mod Getafe i lørdags, de fik en afslappende træning. Dermed er det kun Rafinha der stadig sidder ude med skade. Han får dog selvskab af franske Ousmane Dembélé, der i lørdagens udekamp mod Getafe pådrog sig en forfærdelig skade i form af et brud på en sene i sit ene lår, hvilket holder det unge stjernefrø ude i hele 3-4 måneder.

Allerede tirsdag aften skal Barca-mandskabet i aktion igen, hvor man hjemme på Camp Nou tager imod Eibar. Her er Turan muigvis en del af truppen. Der er kickoff på Camp Nou klokken 22 dansk tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arda Turan tilbage i truppen efter skadespause

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder