Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu: Vi bød under 100 mio. euro for Coutinho

Nyheder - 19. september 2017




Barcelona arbejdede i sidste måned hårdt på at hente Philippe Coutinho i Liverpool, men man blev aldrig enig med englænderne, og dagen efter, at transfervinduet smækkede i, fortalte Barcelonas bestyrelse, at Liverpool krævede 200 millioner euro for deres guldfugl.



Den pris kom Barcelona dog aldrig tæt på. Ifølge Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu ville man ikke lege med i forbindelse med vinduets høje priser, og man bød derfor under 100 millioner euro hvilket blev afvist af Liverpool.

- Liverpool krævede 200 millioner euro, men vi ville aldrig gå med til så høj en pris. Heller ikke 150 millioner euro. Vi besluttede os for ikke at gå med til så høj en pris. Vores bud lød på under 100 millioner euro, men med variabler som kunne få den op på 120 millioner euro.

- Der er klubber, som indhenter penge fra andre steder end fodbolden og det øger markedspriserne. Der er intet planlagt med Coutinho til januar. Vi skal investere mere i La Masia, fortæller præsident ifølge SPORT.

- Vi skal holde os stærke sammen med FIFA og UEFA og klubberne skal respektere reglerne. Jeg er glad for, at man undersøger PSG, som er noget de europæiske klubber har bedt anmodet om, fortæller han yderligere.



Barcelona var altså langt fra Liverpools krav og ser man tilbage på rygterne i løbet af august, var der altså aldrig tale om en reel aftale - dertil var Barcelonas bud simpelthen for lavt.

Coutinho selv har bekræftet, at han ikke har en aftale med Barcelona til januar. Desuden spillede han også for Liverpool i Champions League mod Sevilla og skulle han derfor alligevel skifte til Catalonien til januar, så vil han ikke kunne spille med i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Vi bød under 100 mio. euro for Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder