Annonce


Annonce

Annonce

Historisk lavt tilskuertal til Eibar-kampen

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 20. september 2017




Tirsdag aften udraderede FC Barcelona udeholdet fra Eibar med 6-1 hjemme på Camp Nou. Barca-mandskabet fortsatte dermed den enormt flotte start på La Liga, hvor man efter tirsdagens kamp nu har vundet fem ud af fem kampe med en samlet målscore på 17-2. Tirsdagens kamp var virkelig en opvisning for de fremmødte Barca-fans på Camp Nou, hvor man også kunne se Lionel Messi score fire gange.



Der var dog et historisk lavt tilskuertal til kampen. "Kun" 51,645 fans var mødt op på stadion for at overvære den underholdene kamp. Det er det laveste antal tilskuere til en ligakamp på Camp Nou siden 08/09-sæsonen, hvor 47,330 tilskuere var mødt op for at se FC Barcelona mod Numancia.

Der plejer normalt at være mange tilskuere til Barcas ligakampe, hvorimod det er til holdets pokalkampe, at folk bliver væk. Der er flere årsager til, at tilskuertallet til tider er lavt til Barcas kampe. Tidspunktet, modstanderen og holdets nuværende form er nogle af de ting, der afgør, om der kommer mange på stadion eller ej. Aftenens kamp mod Eibar blev spillet kl. 22 spansk tid på en hverdag. Samtidig var modstanderen midterholdet fra Eibar, hvilket ikke er særligt attraktivt for mange fans.

Barcas næste opgave er allerede på lørdag, hvor man skal en tur til Girona. Her skal Barca-holdet forsøge at fortsætte den flotte ubesejrede stime, som de er i for tiden. Der er kampstart kl. 20.45 på Estadi Montilivi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Historisk lavt tilskuertal til Eibar-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder