Annonce


Annonce

Annonce

Fernández: Jeg er meget tilfreds med vores indkøb

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 20. september 2017




FC Barcelona har fået en forrygende start på den nye sæson, hvor man har vundet fem ud af fem kampe i ligaen samt vundet 3-0 over de forsvarende italienske mestre fra Juventus i den første kamp i Champions League gruppespillet. Specielt de nye spillere, som man hentede til klubben denne sommer, har imponeret. Paulinho, Nélson Semedo og Ousmane Dembélé har alle gjort det godt i de kampe, hvor de har fået spilletid af Ernesto Valverde. Ousmane Dembélé blev dog i weekendens kamp ramt af en forfærdelig skade, der holder den unge franskmand ude i 3-4 måneder. Det ærger FC Barcelonas sportsdirektør, Robert Fernández, enormt meget, da han havde set meget frem til at se Dembélé spille for Barca.



- Situationen angående Ousmane Dembélé er virkelig uheldig. Det er virkelig forfærdeligt, at han skal sidde ude de næste 3-4 måneder. Vi føler, at han havde fået en god start i klubben, hvor han langsomt var ved at integrere sig på holdet. Han følte også selv, at han var begyndt at føle sig hjemme. Vi sender alle vores varmeste tanker til ham. Hans operation gik heldigvis fint i dag. Vi håber, at han er tilbage hurtigst muligt, lød det fra Robert Fernández efter Eibar-kampen.

Robert Fernández var tydeligvis meget ærgelig over, at Barca-fansene ikke får Ousmane Dembélé at se på Barca-holdet før om lang tid. Barca-direktøren var med til at hente ham til klubben i sommerens transfervindue, hvor man betalte Borussia Dortmund 781 mio. kroner for kæmpetalentet fra Frankrig. Han ser dog frem til at se Ousmane Dembélé i det nye år igen, hvor han forhåbentligt kommer stærkt tilbage.

Barca hentede også denne sommer portugisiske Nélson Semedo i Benfica. Han har virkelig taget La Liga med storm. Højrebacken har virkelig leveret præstationer fra øverste hylde i de kampe, hvor han har spillet. Han ligner helt klart Ernesto Valverdes førstevalg til højrebacken. Han evne til at komme frem ad banen for at deltage i angrebene, men samtidig også komme hjem og forsvare, har medført, at flere har sammelignet ham med brasilianske Dani Alves, der var en stor profil i Barca igennem mange år. De to minder meget om hinanden. Robert Fernández er også meget tilfreds med klubbens nye højreback.

- Nélson Semedo har virkelig imponeret os. Vi havde holdt øje med ham i en længere periode, inden vi hentede ham til klubben, så vi vidste godt, at han er en meget dygtig højreback. Men han har leveret nogle flotte præstationer indtil videre. Han kan lige præcis det, som vi leder efter i en højreback. Han er god til at komme frem ad banen og deltage i det offensive. Derudover er han solid til at forsvare samt meget dygtig med bolden. Ham er vi meget glade for, sagde Robert Fernández.

Robert Fernández delte også ros ud til brasilianske Paulinho, som man hentede i kinesiske Guangzhou Evergrande denne sommer for et større beløb. Mange Barca-fans var meget skeptiske, da klubben præsenterede ham som ny Barca.spiller, men med to mål i de seneste to kampe er Paulinho så småt ved at have spillet sig ind i Barca-fansenes hjerter. Robert Fernández gav også udtryk for, at han er meget tilfreds med klubbens brasilianske nyindkøb.



- Han har gjort det godt i hans første kampe. Han er en meget løbestærk spiller, der er god med bolden samtidigt med han har en god fysik. Jeg er sikker på, at han bliver meget vigtig for os denne sæson. Han har også vist sig at være en farlig målscorer, som modstanderne vil holde ekstra meget øje med fremover, sagde Robert Fernández med et smil på læben.

Man må give Robert Fernández ret i, at Barcas nyindkøb har imponeret de første par kampe, hvor de har været i aktion. Dog var det meget uheldigt for Ousmane Dembélé, at han blev langtidsskadet mod Getafe i weekenden. Der er ikke en finger at sætte på Nélson Semedo og Paulinhos præstationer indtil videre. Man kan se, om de to nyindkøb kommer i spil igen på lørdag, når Barca-mandskabet skal en tur til Girona, hvor der er kickoff kl. 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fernández: Jeg er meget tilfreds med vores indkøb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder