Annonce


Annonce

Annonce

Breaking: Dembélé er tilbage om 2 måneder

Nyheder - 21. september 2017




Ousmane Dembélé har ikke været heldig, hvad angår antallet af optrædener, siden sin ankomst til Barca. Den 20-årige franskmand havde ellers fået en god start på sæsonen, og lagde op til en Suárez-scoring i sin debut for den catalanske hovedstadsklub. Et par kampe senere, og spilleren er på sidelinjen i, hvad der først blev udmeldt som 4-5 måneder.

For et par dage siden, gennemgik spilleren så en operation i Finland. Operationen var vellykket, og spillerens skadestid blev reduceret til tre-en-halv måned.

Natten til i dag, torsdag, udgav spilleren Barcas holdbillede mod Eibar, hvor de, som bekendt, havde trøjer, hvor der stod ‘Courage Ousmane’ på. Opslaget med holdbilledet blev ledsaget af tre hjerter, efterfulgt af hashtaggene: længe leve Barca, er snart tilbage, mere end en crochet og den sidste, som fangede opmærksomhed: jeg er tilbage om 2 måneder, efterfulgt af et fredssymbol.
Opslaget kan ses forneden:

❤️❤️❤️ #viscabarca #bientotderetour #plusdecrochet😂 #jarrivedans2mois✌🏾

Et opslag delt af @o.dembele7 den




Det vil altså sige, at skulle opslaget passe, har Dembélé nu fået reduceret skadestiden endnu engang, og tror man på franskmanden, vil han være tilbage - i hvert fald på træningsbanen - inden for to måneder.

Hvad angår det tredje hashtag, stammer crochet-hashtagget fra hans tid i Marseille, hvor fansene sang ‘Crochet, crochet, crochet, Ousmane Dembélé’, hvor ordet crochet er navnet på driblingen, hvor man skærer ind mod enten indersiden eller ydersiden. Den er spilleren kendt for hyppigt at gøre brug af, deraf hashtagget og fansangen.

Det franske nyindkøb, ‘Dembouz’, har nået to optrædener, inden han, i den smalle 2-1-sejr over Getafe, blev skadet efter 28 minutters spilletid, hvorefter Gerard Deulofeu, der som bekendt blev hentet tilbage fra Everton i samme transfervindue, kom på banen. Denis Suárez udlignede, inden Paulinho scorede sejrsmålet i det 88. minut, på oplæg af Leo Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Dembélé er tilbage om 2 måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder