Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca forhandler om Schalke-stjerne

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. september 2017




Barcelona er efter sigende i forhandlinger med den tyske storklub Schalke 04, om et køb af deres midtbanespiller Leon Goretzka. En handel som skulle sende spilleren til Camp Nou allerede til Januar og som vil koste Barca i omegnen af 115 mil kr.

22-årige Goretzkas kontrakt udløber til sommer og ifølge mediet Mundo Deportivo har der endnu ikke været forhandlinger om en konkraktforlængelse fra den tyske ledelse.

Derfor forventes det at Goretzka kan hentes gratis til sommer, men ifølge mediet er Barca ikke villige til at vente til næste sommer da man kan risikere at spilleren skifter til Bayern München, som også har vist deres interesse for midtbane-dynamoen.



Efter forlydenheder skulle Barca allerede have kontaktet spillerens agent Jorg Neubayer flere gange, i håb om at sætte en handel op allerede til Januar.

Der er ingen tvivl om at Goretzka er et stort talent som uden tvivl vil passe ind i Barcas system på midtbanen, hvor både teknikken og kreativiteten er i højsædet. Egenskaber som kan komme til at mangle på den Catalanske midtbane.

Det formodes også at Barca ville være interesseret i at slippe Arda Turan, Andre Gomes eller Rafinha til Januar, da de nævnte spillere ikke ses som en del af den fremtidige trup på Camp Nou.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca forhandler om Schalke-stjerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder