Annonce


Annonce

Annonce

Læge: Dembélé spiller ikke El Clásico

Nyheder - 22. september 2017




Ousmane Dembele kom meget hurtigt ind i truppen i Barcelona efter skiftet fra Dortmund og er allerede en utrolig vellidt person. Hans kvaliteter på banen skulle dække ind for tabet af Neymar, men det blev til ganske få spilleminutter før han gik i stykker.

Mod Getafe satte han sig i græsset i løbet af første halvleg og blev siden skiftet ud med en usynlig Gerard Deulofeu. Efterfølgende bekræftede Barcelona, at en operation i Finland var nødvendig for franskmanden, som pludselig havde udsigt til en længere pause på sidelinjen.



Efter operationen fortalte Barcelona, at Dembele ville være ude i omkring tre og en halv måned, men selv håber han på, at han er tilbage om to måneder - det skrev han på Instagram efter en vellykket operation i det finske land.

Da han var blevet opereret spurgte han Dr. Sakari Orava om han ville nå at blive klar til El Clásico den 23. december, men her var klaret helt klart 'nej'. Der er lige præcis tre måneder til at kampen mod Real Madrid skal spilles, men Orava tror ikke på, at Dembele når at blive klar til opgøret, da han også kræver en rolig genoptræning.

Dembeles holdkammerater løb på banen mod Eibar med teksten 'Courage Dembele' henover maven på deres t-shirts. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Læge: Dembélé spiller ikke El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder