Annonce


Annonce

Annonce

Messi hyggede sig med opdækkeren Maffeo

Nyheder - 24. september 2017




Girona var klar over, at de i aftes ville få store problemer med Barcelona og ikke mindst Lionel Messi. Derfor valgte deres træner at mandsopdække Messi gennem hele kampen og det lykkedes meget godt for værterne, selvom Messi dog havde nogle forrygende aktioner trods alt.

20-årige Pablo Maffeo fik pålagt sig opgaven at mandsopdække Messi og han løb derfor rundt på hele banen med argentineren uanset omstændighederne. Efter opgøret - som Barcelona let vandt 3-0 - forklarede Maffeo situationen.

- Når du dækker Messi, så skal du tænke på, at han bare er en normal person med to ben som alle os andre.



- Messi spurgte mig 'Så nu er vi her hele kampen' og jeg svarede 'Du er verdens bedste... hvad skal jeg gøre?'

- Han spurgte mig et par spørgsmål; om jeg var udlejet fra Manchester City og hvor gammel jeg var. Han var meget ydmyg.

- Vi hyggesnakkede fordi, at jeg var bundet til ham gennem hele kampen. Der var intet i vejen mellem os. Han er verdens bedste spiller, så hvis du ikke dækker ham op, så scorer han.

- Jeg skulle blive tæt på ham så han ikke modtog bolden. Det er svært, ikke bare rent fodboldmæssigt, men også mentalt. Jeg er glad for at træneren viste den tillid til mig.

- En af mine venner ønskede Ter Stegens trøje. Så jeg spurgte efter den. Messi er verdens bedste, men hos mig kommer venner i første rækker, fortalte Maffeo efter opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi hyggede sig med opdækkeren Maffeo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder