Annonce


Annonce

Annonce

Girona-træner: Vi ville spille 9 mod 9 i marken

Nyheder - 24. september 2017




Girona-træner Pablo Machin havde en helt klar plan for hvordan Lionel Messi skulle minimeres på banen i aftes da Barcelona tog bussen til naboen fra Girona for at spille ligakamp. En mandsopdækning af Messi minimerede hans ellers normale voldsomme indflydelse på spillet, men Girona tabte alligevel kampen.



- Jeg mener ikke at Messi var lige så afgørende som vi ved han kan være. Du skal forsøge at gøre et eller andet for at minimere hans indflydelse på spillet. Maffeo (Messis mandsopdækker) fik hurtigt et gult kort, men han gjorde det rigtig godt efterfølgende.

- Vi skal analysere det, men jeg tror ikke på, at vi tabte fordi vi mandsopdækkede Messi. Det er tydeligt, at han ikke havde lige så meget indflydelse, som han har i andre kampe. Men vi tabte, så jeg er selvfølgelig ikke glad - men verdens bedste fodboldspiller kom til kort mod os. Vi håbede på, at vi kunne gøre det til 9 mod 9 spillere ude i marken, men Barcelona kom sig fra det.

- Vi mødte et af de bedste hold i verden og vi gjorde alt, hvad vi kunne. Selv på 80 procent kan de slå hvert et hold - inklusiv os. Man må også erkende, at de to første mål var uheldige set fra vores side - men når dagen er omme handler det om at være meget skarp for at slå Barcelona, kom det fra Gironas træner efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Girona-træner: Vi ville spille 9 mod 9 i marken

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder