Annonce


Annonce

Annonce

Schwarzenegger: Messi er som Terminator

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. september 2017




Den ikoniske og verdensberømte østrigske Hollywood-skuespiller Arnold Schwarzenegger besøgte Camp Nou og Barca-truppen i sidste uge.

I den anledning blev Barcelonas største stjerne sammenlignet med filmen og karakteren "The Terminator".

Østrigerens navn giver stadig genlys i alle verdens hjørner selv den dag idag, og Arnolds popularitet er heller ikke faldet efter at bodybuilding-turneringen Arnold Classic Europe har set dagens lys.

I sidste uge var Schwarzenegger en tur forbi Catalonien for at promovere den nye bodybuilding-turnering, og her blev der også fundet tid til at besøge Barcelona-truppen.

Schwarzenegger har selv spillet fodbold som barn inden fokus blev vendt med vægtskiverne og de store muskler, som jo har gjort "The Guvernator" til den store ikoniske berømthed han er idag.

Film-stjernen var også hurtig til at sammenligne verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi med The Terminator-karakteren.

- Messi er fodbolden svar på "The Terminator".

- Ja, sidste år besøgte jeg truppen og så dem træne. Det var fantastisk. Når man vokser op med fodbold, så har man det altid i tankerne.

- Europæiske hold er generelt stærke og Barcelona og Real Madrid er nogle af de bedste.

- Spillerne er nogle af verdens bedste atleter med en utrolig udholdenhed og hurtighed.

Om Schwarzenegger deltog i en prøvetræning i sidste uge, melder historien dog intet om. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Schwarzenegger: Messi er som Terminator

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder