Annonce


Annonce

Annonce

Bliver Messi mandsopdækket igen?

Nyheder: Af Sajad Koftan - 27. september 2017




Barcelonas seneste sejr på 3-0 mod Girona i sidste weekends kamp i La Liga har naturligt nok medført en storm af taktiske diskussioner på de sociale medier, omhandlende hvordan forsvarsspillerne bedst håndterer troldmanden og Barcas stjerne Lionel Messi.

Selvom modstanderen Girona tabte kampen, lykkedes det alligevel for Girona-spilleren Pablo Maffeo at mandsopdække Messi og dermed holde argentineren væk fra både scoringer og assists, som jo er en sejr i sig selv for mange klub-trænere.

For Girona, som jo er en lille klub i Spanien er succes-kriterierne nærmest opfyldt, når man kan holde verdens bedste fodboldspiller ude af kampen.

Men for et stort hold som Sporting Lissabon som spiller på hjemmebane med 50.000 tilskuere i ryggen i Champions League, ville det være mere risikabelt og sårbart at skulle ofre en spiller til at mandsopdække en angriber. Sporting-træneren Jorge Jesus vil højst sandsynligt ikke benytte sig af denne taktik.

Desuden kan man forvente at Sporting-træneren har planlagt og set frem til aftenens kamp i mange uger, og ændrer efter al sandsynlighed ikke taktiske planer, baseret på Gironas taktiske dispositioner fra weekendens kamp.

Men som sæsonen skrider frem, bliver det interessant at følge hvordan Messis modstandere håndterer stjernen som gang på gang fungerer som en enmandshær for catalanerne.

For hvordan ville man selv stoppe Messi, som forsvarsspiller ? Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bliver Messi mandsopdækket igen?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder