Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Alle kampe i Champions League er svære

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 28. september 2017




Onsdag aften tog FC Barcelona deres anden sejr ud af to mulige i dette års udgave af Champions League, da man slog portugisiske Sporting Lissabon med 1-0 på udebane. Det var en kamp, som Barca aldrig fik lukket med en 2-0 scoring, derfor pressede det portugisiske hjemmehold til tider på for en udligning. Det var ikke en nem kamp ifølge Barcas spanske midtbanegeneral, Andres Iniesta, der mener, at alle kampe i Champions League er svære.

- Det var en utrolig dejlig følelse, da dommeren fløjtede kampen af. Vi styrede kampen i begge halvlege, men kampen forblev åben helt til slut, da vi ikke kunne score til 2-0. De gjorde det svært for os i dag. I Champions League skal man aldrig undervurdere nogen. Det er jo en turnering, hvor de bedste hold fra Europa spiller mod hinanden. Alle kampe er svære. Derfor er man nødt til at spille godt hver gang. Jeg er dog utroligt glad for sejren i dag. Vi spillede ikke særligt godt, men vi formåede alligevel at sikre os alle 3 point.

- De har nogle utroligt dygtige spillere, der er farlige på kontraangreb. Vi lykkedes fint med at få dem stoppet. Dog havde de nogle få kæmpe chancer, hvor vi var heldige ikke at blive straffet. Nu ser vi frem mod weekendens kamp i den hjemlige liga. Dog skal vi arbejde hårdt til træning, hvor vi skal forbedre os, så vi undgår at lave så mange fejl, som vi gjorde i dag. Vi lytter til hvad træneren siger. Sejren i dag har givet os endnu mere selvtillid, som vi vil tage med os videre, lød det fra Andres Iniesta.

Den spanske midtbanespiller og anfører blev skiftet ud i 2. halvleg, hvor han blev erstattet af brasilianske Paulinho med 10 minutter tilbage af opgøret. Her blev Iniesta klappet af banen af hjemmeholdets fans, hvilket Iniesta er meget taknemmelig for.

- Jeg er meget taknemmelig for at modtage klapsalver fra deres fans. Det betyder utroligt meget for mig. Det er aldrig nemt at være populær blandt modstanderens fans. Især ikke, når man er på udebane. Men jeg takker for respekten fra Sporting-fansene, afsluttede Iniesta med at sige.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Alle kampe i Champions League er svære

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder