Barcelona sikrede syvende sejr i træk: 3-0

Nyheder - 1. oktober 2017

De politiske uroligheder i Barcelonas gader betød, at kampen mod Las Palmas skulle spilles for lukkede døre. Det blev derfor en noget mærkelig forestilling, da kampen endelig blev fløjtet i gang. Barcelona hentede sejr nummer syv i ligaen - i lige så mange kampe.

Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Pique, Alba, Paulinho, Busquets, Denis Suárez, Vidal, Luis Suárez og Messi

Cillessen, Iniesta, Gomes, Semedo, Rakitic, Deulofeu og Umtiti

- 1-0 49' - Busquets
- 2-0 71' - Messi
- 3-0 77' - Messi

5'
- Sergi Roberto dribler sig mellem to mand og forsøger med venstrebenet, men keeperen redder let.

15'
- Kampen er meget rolig og sillestående. Barcelona er på bolden, men har svært ved at skabe noget.

20'
- Messi runder sin modstander og bliver derefter nedlagt af modstander nummer to. Frispark på kanten af feltet til Barcelona.

21'
- Stor mulighed! Messi sender frisparket afsted, keeperen halvklarer og Suárez flugter returen lige ind i målmanden.

22'
- God kontrabold! Suárez sender Denis Suárez i dybden. Han er alene med keeperen, men kommer ud i en spids vinkel og får kun hjørnespark. God aflevering fra Luis Suárez.

26'
- KÆMPE chance til Las Palmas. Messi giver Mascherano en svær bold, og argentineren mister den. Pludselig er Busquets sidste mand med boldholder, men han blokerer skuddet i sidste øjeblik.

31'
- Piqué kommer højt på et hjørnespark, men header bolden forbi.

33'
- TÆT PÅ AF PAULINHO! Busquets sender bolden i dybden til Sergi Roberto, som sender et godt indlæg ind i feltet. Paulinho kommer stormende og header mod mål, men den sniger sig lige forbi.

43'
- Barcelona er ekstremt passive i forsvaret og på midten af banen og i denne situation er det tæt på at give mål til gæsterne. Jonathan Calleri knaldede bolden på stolpen før Barcelona kunne samle op.

46' - ind-/udskiftning
- Valverde tager konsekvensen af det elendige spil fra første halvleg. Paulinho og Vidal ryger ud i pausen. Iniesta og Rakitic på banen.

47'
- Messi med endnu et nærgående frispark, som Chichizola må ud i fuld længde for at puffe væk.

48'
- RAKITIC! Han får fat i en nedfaldsbold og flugter den afsted. Chicizola må ud i en stor redning og giver hjørnespark.

49' - MÅL!!
- SÅ ER DER MÅL! Messi svinger hjørnesparket ind og Busquets kommer op og header bolden i mål til 1-0.

52'
- Elendigt af Luis Suárez. Han bliver spillet helt fri med keeperen og normalt smadrer han bolden ind. Helt uforstående vælger han at trække forbi keeperen og lade sig falde. Frispark til Las Palmas og gult kort til Suárez for at forsøge at filme sig til et straffespark.

56'
- STOR CHANCE TIL MESSI! Denne gang holder Suárez fast i bolden, kommer forbi sin modstander og lægger den ind til Messi, som med hovedet forsøger sig - men bolden går snært forbi.

69'
- God mulighed! Messi finder Suárez, som finder Iniesta. Han smækker den ind i feltet med hælen til Rakitic, som dog bliver forstyrret i skudøjeblikket og får hjørnespark.

70'
- TÆT PÅ! Hjørnesparket falder ned til Messi, som kanonerer kuglen fladt mod mål, men den rettes af og sniger sig forbi.

71' - MÅL!!
- Så fik Messi sit mål! Denis Suárez med en sublim aflevering ind i feltet til Messi, som snyder offsiden-fælden. Han kører bolden fuldstændig elegant rundt om keeperen og sender den i mål til 2-0.

73'
- Tæt på igen! Suárez kører flot forbi sin modstander, finder Alba, som igen forsøger at finde Suárez foran målet, men keeperen kommer ud og redder.

77' - MÅL!!
- Messi til 3-0! Han starter selv angrebet ved at sætte fart og bare køre forbi sin modstander. Han finder Rakitic, som finder Suárez og angriberen prikker den videre ind i feltet til Messi, som har fortsat sit løb. Foran keeperen er han sikkerheden selv: 3-0!

84' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud efter at være blevet skiftet ind i pausen. Gomes kommer ind.

90'
- Suárez med en ny, stor chance. Han bliver spillet ind i feltet og skal forsøge at udplacere keeperen, men han sender bolden forbi mål.

- Barcelona vinder sikkert efter en meget bedre anden halvleg. Nu er der landskampspause og så venter der en stor test om to uger: På udebane mod Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder