Annonce


Annonce

Annonce

Vermaelen: Barca nægtede at lade mig gå

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 5. oktober 2017




I 2014 hentede FC Barcelona belgiske Thomas Vermaelen til klubben fra Arsenal. Dengang var Thomas Vermaelen 28 år og fast mand i startopstillingen hos London-klubben. Man havde derfor store forhåbninger til ham, da man hentede ham til FC Barcelona. Tre år senere kan en nu 31-årig Thomas Vermaelen se tilbage på et mislykket ophold hos den catalanske storklub, hvor specielt skader har gjort det svært for forsvarsspilleren at slå til.

I sommers kom ham tilbage til Barcelona fra et sløvt lejeophold i italienske Roma, hvor det heller ikke blev til mange kampe for belgieren. I et interview med det belgiske medie, Heure, fortæller Thomas Vermaelen, at FC Barcelona ikke var interesseret i at sælge ham, da han kom tilbage fra hans ophold hos Roma. De fortalte ham ikke, om han var en del af planerne for den kommende sæson. De gjorde det bare klart, at han ikke skulle sælges.



- Klubben fortalte mig, at jeg måtte ikke skifte klub denne sommer. Det passede ikke ind i deres planer. Nu spiller jeg slet ikke kampe, hvilket er utroligt træls. Jeg er havnet i en vanskelig situation. Jeg må heller ikke spille med FC Barcelonas B-hold, hvor jeg kunne vedligeholde min kampform, da der er nogle regler, som forhindrer det.

- Jeg er meget ærgelig over det hele. Jeg vil bare spille fodbold, fordi det er det jeg elsker. Jeg vil jo gerne fortsætte med at være en del af Belgiens landshold, men det bliver snart svært at hænge på, hvis jeg ikke får nogle kampminutter. Jeg håber dog, at jeg får chancen i de kommende to kampe her i landskampspausen, da Vincent Kompany er ude med skade. Jeg vil rigtigt gerne ind og bevise, at jeg stadig kan spille på højt niveau.

- Der er selvfølgelig en mulighed i at skifte eller blive lejet ud til januar. Men jeg havde en snak med Ernesto Valverde for ikke så lang tid siden. Her fortalte han mig, at han var meget tilfreds med min indsats til træning. Han fortalte mig også, at en klub som FC Barcelona er nødt til at have et bredt udvalg af forsvarsspillere. Man ved aldrig, om nogen bliver skadet lige pludselig. Så skal jeg stå klar, hvis det bliver nødvendigt. Ting når at ændre sig hurtigt. Man ved aldrig, om jeg skal starte inde lige pludselig.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vermaelen: Barca nægtede at lade mig gå

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder